Om butikken

Der er sket en del siden 1975

Hjallerup Tæppemarked blev etableret i år 1975 for at tilbyde endnu større service og endnu bedre produkter til lokalbefolkningen. Det gik meget hurtigt fremad da folk nød godt af den lokale service. I mange år var Hjallerup Tæppemarked placeret lige i centrum af byens gågade, men da lokaliteterne blev solgt til supermarkeds kæden Netto, blev der bygget helt nye bygninger placeret ud til hovedvejen.

Nye lokaliteter

I de nye lokaliteter kan vi fremvise et meget stort udbud af tæpper og trægulve. Vi har 1000 m2 overdækket tæppemarked, hvor du netop kan se en hel række tæpper i rigtige størrelser, frem for kun små vareprøver.

Verden ændrer sig meget og i 2010 valgte vi at etablere vores netbutik som en ekstra service til de kunder som ikke lige når forbi butikken i Hjallerup. I vores netbutik kan du højest sandsynligt finde lige det tæppe du står og mangler til en speciel god pris. Eller du kan være heldig at gøre en ekstra god handel og måske finde en tæpperest som kan bruges.

Eksperter i gulve

Hjallerup Tæppemarked har medarbejdere med hver deres ekspertområde, som rækker lige fra salg, vejledning over/til nedlægning af trægulve og tæpper. På denne måde er du altid sikker på at få en god og personlig behandling, når du handler hos Hjallerup Tæppemarked.

I 2019 lukkede butikken