Vi forhandler

egetæpper

Designfrihed, høj kvalitet, hurtig levering og miljøhensyn. Det får du hos egetæpper!

Det er ikke tilfældigt, at egetæpper er en af Europas førende tæppeproducenter. Siden virksomheden blev grundlagt i 1938 har der været fokus på at skabe banebrydende design ved hjælp af avanceret teknologi. Med enestående ekspertise udvikler ege tæppeløsninger, der forener stemningsfyldt individualitet med høj komfort. Avanceret teknologi betyder, at kun fantasien sætter grænser for designet. Alt er muligt, og det kommer kunderne til gode. egetæpper kan skræddersy tæppeløsninger til hver enkelt kundes ønsker og behov.

Kvalitet og miljø i højsædet

Med en mission om at hjælpe sine kunder til smukke og stærke tæppeløsninger, der skaber trivsel, har egetæpper stort fokus på netop disse områder. De går aldrig på kompromis med kvaliteten og gør et stort arbejde for at sikre mindst mulig påvirkning af miljøet. Mange af ege’s tæpper er derfor certificeret i henhold til de strengeste miljøsystemer og krav, der findes. Det gør det muligt at vælge designede tæpper med god samvittighed.

Alle tæpper fra ege er desuden permanent antistatiske og godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning. Mærkningen er kundens garanti for, at hvert enkelt tæppe imødekommer de standarder, Dansk Teknologisk Institut har fastsat til at sikre sunde indeklimaer.

Dansk design når det er bedst

egetæpper leverer en lang række smukke gulvløsninger i høj kvalitet. Der er et utal af muligheder inden for:

Væg-til-væg tæpper
Løse tæpper
Tæppefliser

Kunderne kan vælge mellem stilfuldt skandinavisk design, fantastiske designer kollektioner i stærke farver og mønstre, fotografiske mønstre og løse tæpper, hvor størrelse og form bestemmes af kunden selv. Og det er faktisk ikke så dyrt! Med mange forskellige prisgrupper på lager, er det muligt at finde et smukt tæppe, der matcher enhver stil og pengepung.

 

Tarkett Floors

Tarkett omsætter for ca. 2 mia. Euro, har ca. 8 000 ansatte og en historie, der går mere end 120 år tilbage. Tarkett er en af verdens største producenter af vinyl- og trægulve og producerer mere end 350 millioner kvadratmeter gulv hvert år.

Tarkett er en af verdens førende og mest erfarne gulvproducenter. Med godt 120 års erfaring, har vi opbygget en unik viden om gulvmaterialer og om hvordan de bedst anvendes.

Det giver os et fantastisk udgangspunkt for at kunne tilbyde gulve i stort set alle slags materialer og variationer. Tarkett tilbyder gulve efter ethvert behov og smag: Trægulve, laminatgulve, vinylgulve, sportsgulve, linoleumsgulve samt gulve til vådrum.

Vi har tilpasset mange af vores produkter så de følger tidens trend, samt krav til funktionalitet, fx de skærpede krav til akustik, hvor vi har udviklet vores vinyl- og linoleumsgulve, så de opfylder disse.

Altid med garanti for den bedste kvalitet. Vores klare og omfattende miljøpolitik sikrer, at vi altid tager det størst mulige hensyn til miljøet.

Wicanders

verdens førende virksomhed inden for produktion og salg af gulv- og vægbeklædning i kork og kork med træ.

Forretningsenheden for gulv- og vægbeklædning i Amorim Group blev startet i 1978 med dannelsen af Ipocork som er en fabrik, der producerer parketgulve, som indeholder kork.

Ved at kombinere traditionelle produktionsmetoder med den nyeste teknologi producerer Amorim Revestimentos karakteristiske, elegante, slidstærke og komfortable gulve af et materiale, hvis kvalitet ikke kan forbedres ved hjælp af videnskab, og som ikke skader miljøet – nemlig kork. Ved hjælp af råmaterialet kork fremstilles gulve, som er i særklasse sammenlignet med andre produkter på markedet.

Nem og hurtig montering (ingen limning, CORKLOC® fjeder- og notsystem),

Miljøvenlig – fremstillet af naturprodukter, energibesparende (isoleringsevne, varmebinding),

Sundhed – overfladebehandlingen binder ikke snavs, fremmer således ikke formering af bakterier og svamp,

Lyddæmpning – reducerer overførsel af støj mellem og i rum (hhv. slaglyd og trinlyd),

Naturlig varmeisolering samt høj binding af varmeenergi, som skyldes at produkterne indeholder kork.

Fletco

Fletco Tæpper producerer heldækkende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Virksomheden tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver. Tæpperne fremstilles i polyamid, polypropylene og uld.

Foruden standardprogrammet tilbyder Fletco Tæpper også et specialprogram med 5-10 kvaliteter. Specialprogrammet vil typisk have en kortere levetid end

standardprogrammet, der mindst produceres i 3 år.

FLETCO TÆPPER I 60 ÅR.

Fletco Carpets A/S kan nu se til¬bage på 60 års udvikling, der har ført virksomheden fra en start som lille leverandør af tæpper til danske forbrugere til en position som leverandør af tæpper til det internationale bolig- og kontraktmarked. Fletco Tæpper har stolte traditioner for håndværksmæssig og industriel bearbejdning af tekstile produkter. Dette tilhørsforhold er vigtigt, fordi det omfatter værdier som kvalitet, flid og præcision.

Danfloor

I 2002 blev danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Højteknologiske produktioner flere steder i Europa sikrer sammen med designafdelinger i Europa og USA, at der laves unikke løsninger indenfor forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

Vi stiller til enhver tid vores kompetencer, råd og vejledning til rådighed og arbejder målrettet på at sikre, at vores løsninger gør en forskel og bidrager til at skabe en høj grad af trivsel, miljø og velvære.

Desuden har vi stor fokus på at skabe optimale løsninger med hensyn til:

Forbo

Forbo Linoleum er det naturlige designgulv, som fås i et stort udvalg af farver og strukturer. Det fås også i forskellige former: Materialet fås i et inspirerende sortiment af banevarer med en bredde på 2 meter. En mere dekorativ anvendelse kan opnås sammen med kollektionen af Marmoleum-fliser. Marmoleum Click giver også mulighed for mange kombinationer i et produkt, som er nemt at montere med det kendte Click-system.

Scandilon er et vinyl gulv. Kollektionen byder på en stor mønstervariation i harmoniske farver, der passer i de fleste hjem. Gulvene er nemme at montere og udskifte, bløde at gå på og lette at holde rene. Desuden giver de en behagelig rumakustik – takket være dets lydisolerende evne (20dB). Findes i en kollektion af naturlige designs i sten, fliser, beton, parket og planker. Farvepaletten går fra off-white, natur og brun til sort granit og skifer.

Et Scandilongolv kan monteres overalt i hjemmet i de tørre områder, såsom entre, men også i køkkenet og alrummet. Takket være det PUR-forstærket slidlag er Scandilon det mest praktiske gulv, du kan vælge til dit hjem. Gulvet er slidstærkt og modstandsdygtig. Det modstår fugt og snavs uden at blive ridset og grimt, men klarer også friktionsmærker fra møbler og hæle.

Interface

InterfaceFLOR er verdensledende inden for udvikling og produktion af fleksible og moderne tæppefliser, der fremstilles på en miljømæssig forsvarlig måde efter livscyklustankegangen.

Vi opfandt tæppeflise-idéen for 50 år siden og har udviklet den lige siden. InterfaceFLOR produktsortimentet omfatter de originale Heuga produkter og Intercell® kabelføingsgulvet, et patenteret, pladsbesparende gulvsystem, designet til at løse kabelproblemer på moderne arbejdspladser.

Til arkitekter, indretningsarkitekter og designere tilbyder vi et næsten ubegrænset udvalg af farvekombinationer, strukturer og designs, som er velegnede til alle brugsområder inden for bolig og erhverv.

En gulvløsning med tæppefliser er bygget op af moduler, der nemt kan løftes op, skiftes ud eller byttes om efter behov. Det skaber grundlaget for en mere fleksibel, økonomisk og bæredygtig indretning. Det giver en indretning, som er billigere i drift; som koster mindre at

forandre og som skaber inspirerende omgivelser uden at gå på kompromis med

design og indretning.

InterfaceFLOR tilbyder et næsten ubegrænset udvalg af farver, strukturer

og designs, som er velegnede til alle brugsområder og med bl.a. tung

trafik inden for bolig og erhverv.

 

Migadan

Firmaet blev grundlagt i 1892 under navnet Odense Krølhaarsfabrik, idet firmaet fra begyndelsen spandt krølhaar af hestehår til møbelindustrien. Kort efter 2. verdenskrig begyndte firmaet at importere møbelstof og lidt tæpper. De første tæpper der blev solgt var vendetæpper og axminster tæpper i baner af 90 cm. bredde. Disse tæpper blev syet sammen og der blev brugt jutefilt som underlag. I slutningen af 60erne startede vi som nogen af de første i Danmark med at importere tuftede tæpper med gummibagside, en teknik som stadig anvendes til produktion af tæpper. Siden 1999 har det været muligt at producere væg-til-væg tæpper med filtbagsider i stedet for gummibagsider. Vi sælger tæpper med begge bagsider.

1. oktober 1994 skiftede vi firmanavn til MIGADAN A/S. Firmaet har været ejet af samme familie siden 1933. Vi råder over 3 lagerhaller i Odense på i alt 1400 m2, og har desuden et stort lagerhotel i Jylland, hvorfra vi sender hele ruller tæpper direkte til vore kunder.

Vi tilbyder et stort program i væg-til-væg tæpper og vinyler, som vi sælger både i hele ruller og i skæremål gennem forhandlere over hele landet.

Desuden lagerfører vi et godt udvalg i færdige afpassede tæpper i både syntetiske og uldne kvaliteter. Måtter til udendørs og indendørs brug fører vi i mange varianter.

Hometex

Hometex er blandt de førende i maskinlavede tæpper på det danske marked. Vi har agenturet på flere af de bedste og største producenter i verden.

Mohawk International er det største gulvfirma der findes. Mohawk producerer henved 700 millioner m2 tæpper og har en årlig omsætning på næsten 6 millarder US dollars og over 30.000 ansatte! Europa serviceres fra vort lager i Holland. hometex har agenturet i Norden.

Sommer Needlepunch er blandt de største på udstillingstæpper (også kaldet messefilt) og rullegræs. Sommer producerer i omegnen af 30 millioner m2 pr. år. Vi lagerfører nogle farver i Danmark. hometex har agenturet i Danmark og visse kunder i Norge og Sverige.

Ragolle er en mellemstor virksomhed, der producerer afpassede tæpper samt møbelstoffer og gardinstof. Ragolle er innovativ og er blandt de 3 førende fabrikker i verden på maskinlavede afpassede tæpper (Mohawk er nr.1…). Vi lagerfører en del designs i Danmark med levering fra dag til dag. hometex er agent i Danmark.

Hvad vi har så af produkttyper: Væg-væg tæpper fra halvbillige typer til dyre luksustæpper, tæppefliser, nålefilt til privat og erhvervsbrug, måtter som færdige eller på ruller, hårde erhvervsgulve, sisal, maskinlavede afpassede tæpper i uld og syntet. Håndknyttede og håndtuftede tæpper. Kelimtæpper og kunstgræs osv

Scandinova

Historien om en dansk gulvgrossist i fremdrift

I Scandinovas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi som virksomheden er blevet drevet efter. Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Scandinova’ forretning. En filosofi som også vil kendetegne Scandinova i fremtiden.

Scandinova A/S er en gulv- og keramikflisegrossistvirksomhed, som henvender sig til professionelle gulvhåndværkere, gulvlæggere, gulvslibere, tæppehandlere, køkken- og badforhandlere, pavillonbyggere oa. med et bredt sortiment i ALT til gulvet, som f.eks. et bredt udvalg af fliser, linoleum, trægulve, laminatgulve, vinyl, kork, tæpper, tæppefliser, profiler, lim, spartelmasse, olie, gulvlak, sandpapir, maskiner, værktøj, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget andet – altså ALT til gulvet og vores største styrke ligger i vores personale, som er fagligt dygtige og yder professionel rådgivning og uddannelse i vores brede produktprogram.

Vi har samtidigt adskillige agenturer som forhandles og distribueres eksklusivt på det danske marked

Vi forhandler